GamingPC&ConsolesTech&IT

GTA Online îți permite să deschizi propria ta discotecă

Grand Theft Auto 5 și modul său de multiplayer, GTA Online, continuă să fie foarte popular, în special acum pentru că prețul jocului a scăzut la 20 de euro mulțumită măritei promoții de vară de pe Steam. Iar Rockstar anunță că va adăuga încă ceva de făcut pentru jucători, discoteci!

Sau cluburi de noapte dacă preferați această denumire. Următorul update al jocului vă permite să cumpărați, decorați și să vă ocupați cu managementul de zi cu zi al propriului local. Va trebui să vă asigurați că clubul vostru este bine echipat și promovat suficient încât lumea să fie dornică să îl viziteze. Dacă v-a trecut prin minte în acest moment Second Life, merită menționat că probabil nu se va transforma în acel gen de joc, în spatele acestei afaceri legale fiind ca de obicei un element criminal.

Ceea ce face cluburile de noapte să iasă în evidență este că Rockstar aparent va include diverși artiști renumiți a căror muzică va putea fi auzită în cadrul acestor localuri. De asemenea, cei care intră în GTA Online până pe 2 iulie vor fi adăugați la o listă specială, iar între 3 și 9 iulie cei din listă vor primi 300 de mii de dolari de din lumea jocului, alături de un costum, iar pe parcursul lunii veți mai primi alte sume diverse de bani, reduceri de prețuri și câteva mici nimicuri.

Detalii mai multe despre acest update își vor face apariția în următoarele zile.

[Rockstar]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button