PC&Consoles

GTA Online introduce Vehicle Vendetta

Cei dintre voi care nu v-ați trezit săptămânile trecute cu personajul de GTA Online șters și cu o interdicție de o lună la dispoziție o metodă nouă de distracție în popularul joc.

Rockstar anunță integrarea în componenta de multiplayer a lui GTA 5 un mod numit Vehicle Vendetta. Acest mod adversarial pune două echipe în luptă directă, într-un deathmach vehicular. Adică în esență au făcut varianta oficială a ceea ce se întâmpla în fiecare GTA Race.

Dar în loc să aruncați sticky bombs peste tot, acest mod de joc include și power-ups. Presărate pe câmpul de bătălie, acestea vă vor transforma mașina într-un tanc, în acea motocicletă de Tron, vor repara vehiculul, îl vor echipa cu rachete și multe altele.

Cu această ocazie Rockstar anunță și că a tăiat temporar cu 25% prețul pentru măști, armuri, explozibil, upgrade-uri de motoare și numeroase chestii scumpe din GTA Online. Ar fi fost frumos din partea lor dacă ar fi tăiat prețul temporar cu 50% la fiecare lucru din joc, așa, ca o răsplată pentru cei care nu au fost trișori nemernici și care au câștigat cinstit fiecare monedă din joc… sau au cumpărat-o cu Shark Cards. Vă puteți aștepta ca de la sfârșitul lunii să revină trișorii, dar de această dată cu buzunarele goale.

[Rockstar]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button