GamingPC&ConsolesȘtiri IT

GTA Online în sfârșit primește un cazinou

De câțiva ani tot persistă zvonuri conform cărora GTA Online va primi dintr-o zi în alta conținut nou. Conținut adevărat! Ba că va fi adăugat restul hărții lui San Andreas. Ba că va fi adăugat Liberty City. Ba că va fi deschis acel cazinou care stă închis de șase ani.

Eh, această ultimă parte chiar se va adeveri. După ce publicul a abandonat deja orice speranță că va mai primi ceva cu adevărat nou, ce nu va presupune doar o pereche de pantofi sau o mașină cu un preț de zici că trebuie să mai cumperi jocul de două ori, chiar primi ceva nou!

The Diamond Casino and Resort va fi deschis în viitorul apropiat, promițând premii ce „pot schimba vieți”. Ce exact înseamna asta nu prea este clar, considerând că vorbim de un joc unde poți plăti o sumă de bani pentru a trage cu un laser orbital în oraș, dar dacă furi o mașină prea scumpă nu o poți păstra, fiindcă… este… prea… ilegală?

Detalii mai multe vor fi anunțate în viitorul apropiat. Rockstar promite că noul update al lui GTA 5/GTA Online va fi disponibil din această vară. Să sperăm că va adăuga lucruri noi de făcut, nu doar metode mai multe de a rămâne fără banii foarte lent de obținut.

[Rockstar]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button