PC&Consoles

GTA Online Gunrunning a fost anunțat

Sper că ați apucat să strângeți ceva bani în GTA Online, pentru că Rockstar tocmai ce-a anunțat noul expansion al jocului: Gunrunning.

În cadrul acestui nou pachet consistent de conținut veți găsi o varietate de instrumente noi ale războiului, cum ar fi variante cu armură și arme ale unor mașini normale, o mașină de transport blindată amfibie, un lansator de rachete pe roți și multe altele. Toate acestea pot fi ale voastre, probabil dacă veți reuși să îndepliniți diversele misiuni asociate și dispuneți de fondurile necesare.

Și pentru că nu sunt tocmai genul de mașini pe care le-ai ține în garaj, toate acestea, alături de arsenalul personal, vor fi găsite într-un buncăr secret. Mai multe astfel de instalații subterane își vor face apariția în joc, și vor trebui cumpărate foarte probabil cu multe, multe milioane.

Nu s-au oferit prea multe informații despre misiunile asociate acestui eveniment și încă nu a fost anunțată lista cu tot ce va aduce GTA Online Gunrunning. Important este că noul expansion va fi lansat în luna iunie. Mai multe detalii vor urma atunci când Rockstar decide să dea totul în vileag.

[Rockstar]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button