PC&Consoles

GTA Online are noi oferte promoționale

În cazul în care nu aveți prea multe de făcut pentru următoarea săptămână, ați putea arunca o privire înapoi la GTA Online.

Jocul a primit recent un nou udate mic, ce-a adăugat o mașină nouă și foarte scumpă, numită Ocelot XA-21. Mai important de atât, Rockstar a demarat o nouă promoție în cadrul căreia veți primi recompense duble pentru activitățile voastre din joc.

Până săptămâna viitoare veți primi atât RP cât și bani suplimentari de la modurile Sumo și Slasher, dar mai important de atât, veți genera recompense duble și de la misiunile din update-ul de Gunrunning. De asemenea, veți primi și un tricou gratuit pentru personajul vostru dacă terminați o astfel de misiune.

Astfel, dacă ați fost dezamăgiți până acum de cât de puțini bani scoteați de la ele, considerând cheltuielile făcute cu achiziția buncărului, veți avea în sfârșit o mostră din cum ar putea fi jocul dacă Rockstar nu ar fi condus de lipitori cu shark cards în mite.

Dacă încă nu ați pus mâna pe un buncăr, unul este disponibil la o reducere de 25%, așa că poate aveți ocazia să puneți mâna pe unul săptămâna aceasta. Iar apoi, veți putea clădi și voi o forță militară proprie, cu tot soiul de mașini blindate pe… care… nu prea le puteți folosi în multe locuri, majoritatea misiunilor din GTA Online având vehicule predefinite.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button