PC&Consoles

GTA Online a primit Cunning Stunts cu vehicule speciale

Conform promisiunii făcute săptămânile trecut, Rockstar a introdus în GTA Online o nouă serie de curse la care puteți folosi câteva mașini speciale.

Cunning Stunts: Special Vehicle Circuit este noua categorie de evenimente la care va trebui să controlați mașini precum Blazer Aqua în curse care se întind atât pe pământ cât și pe apă. Mai aveți la dispoziție curse cu Ruiner 2000 la care va trebui să vă parașutați cu tot cu mașina pe parcursul circuitului. Iar la bordul unui Rocket Voltic va trebui să reușiți să nu cădeți de pe traseele aeriene.

Acest update mai elimină nevoia de-a avea un anumit nivel sau de a fi completat heist-uri pentru a putea cumpăra vehicle precum Dubsta 6×6, Rhino, Buzzard sau Annihilator. Iar cu această ocazie a fost adăugat Progen GP1, o copie a lui McLaren F1.

Până în ziua de 22 martie veți găsi și prețuri reduse la diverse obiecte din lumea jocului și proprietăți, cum ar fi apartamentele de tip penthouse, casele pe piloni, mașina Progen T20, SMG-uri și multe altele.

Spor la cascadorii în GTA Online.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button