GamingRSS PaginaDeMedia

Harta din GTA 6 indică o posibilă întoarcere în Vice City

Aș putea spune că există pe lumea aceasta două jocuri care sunt mai enigmatice decât Triunghiul Bermudelor: Elden Ring și GTA 6. Iar în vreme ce acele mici bucățele de informații ne oferă cât de cât niște idei cu privire la cel dintâi, viitorul membru al francizei Grand Theft Auto este efectiv o nălucă.

Trailerul oficial (de altfel singurul) ne lăsa să credem că acțiunea din GTA 6 se va desfășura în Miami, timp în care Rockstar încerca să ne convingă de faptul că jocul va păstra un setting modern, cu posibilitatea de a se lega de alte locații-cheie precum Liberty City sau Los Santos. Dar leak-urile par să arate contrariul.

Spre sfârșit de 2020, pe net începeau să-și facă apariție o serie de imagini care surprindeau așa-zisa hartă a jocului, adică regiunea în care vom comite cu bucurie tot felul de infracțiuni. Această serie a primit recent o a patra imagine, iar asamblarea tuturor pieselor din acest puzzle are ca rezultat întreaga hartă jucabilă din GTA 6, adică Vice City, adică Miami, deci șansele sunt măricele.

Rockstar a tot ținut să experimenteze cu diverse regiuni cartografiate încă de pe vremea lui Red Dead Redemption 2, iar geografia noului GTA a primit câteva insulițe suplimentare, doar așa, ca să-i ofere un vibe în stil Miami. Din păcate, Rockstar nu a oferit nicio informație oficială. Nimeni nu știe cu adevărat care va fi setting-ul final al lui GTA 6 sau când anume acesta se va lansa, chiar dacă se spune că data ar fi cel mai devreme în 2023. Probabil mai avem destul de așteptat, timp în care am putea fi bombardați ocazional cu alte zvonuri.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button