PC&Consoles

GTA 6 trebuia sa se petreaca in Tokyo

Urmatorul joc din seria Grand Theft Auto se afla acum in dezvoltare, si chiar daca nu are inca o data de lansare sau o locatie stabilita in care sa se petreaca, va pot spune clar unde nu va fi plasata actiunea jocului, Tokyo.

Cateva informatii au iesit la suprafata care releva ca Rockstar a explorat ideea de a folosi o locatie inspirata de Tokyo ca o asezare pentru GTA 6, dar a renuntat la idee. Nu a fost o simpla considerare momentara, Rockstar chiar trimitand oameni in Japonia sa adune informatii despre locatie.

S-a decis insa sa nu se mute actiunea in Tokyo, sau cum s-ar fi numit orasul in universul GTA, deoarece ar fi implicat modificarea unui numar mare de elemente asociate seriei. Spre exemplu, ar trebui sa fie schimbata partea a drumului pe care masinile conduc si masinile in sine ar trebui alterate pentru a reflecta mai mult cultura locala, nu se puteau refolosi aceleasi modele consacrate.

Din acest motiv, mutarea seriei GTA in afara SUA in acest moment este dificila, asa ca probabil nici un GTA London nou nu este tocmai chiar atat de realizabil.

Pastrarea aceleiasi locatii relative ar deveni monotona dupa o vreme, insa GTA are un mic avantaj in aceasta privinta, fata de alte serii similare. Apare un singur joc GTA o data la cativa ani, nu in fiecare an, ca la Assassin’s Creed. Asa ca oricand va fi lansat GTA 6 (probabil in 2019) tot va parea proaspat.

[Tech Radar]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button