MORE

GTA 5 Video Editor vine si pe console!

Aparent, „exclusiv” nu mai inseamna ce insemna odata. Rockstar Games au dezvaluit intr-un interviu recent ca GTA 5 Video Editor vine si pe console, mai exact pe PlayStation 4 si Xbox One. Avand in vedere puterea de care are nevoie, Rockstar Editor nu va fi scos si pe PlayStation 3 si Xbox 360, dar echipa spera sa-l „descatuseze” pentru sistemele de noua generatie in aceasta vara sau… cat mai curand posibil! Deci nu va tineti respiratia prea mult timp.

Seria de intrebari si raspunsuri *Rockstar Q&A in care a fost facuta dezvaluirea acopera o mare variatate de subiecte. The Lab, show-ul radio exclusiv pentru PC momentan, de la legendarii DJ The ALchemist si Oh No, vine pe patru console printr-un unpdate. Sunt stiri referitoare si la cateva noi Heist -uri online, in cazul in care ati epuizat stocul curent.

Editorul video pare sa se descurce binisor, dar din moment ce nu puteti instala moduri pe versiunile pentru console, inseamna ca veti rata cu siguranta anumite optiuni, precum aceea de a face clipuri cu balene albastre ce se coboara din ceruri asupra Los Santos. Acum nu va mai exista segregare printre jucatori, poate doar printre detinatorii de console, New Gen facand misto de cei care joaca inca pe Last Gen, pentru ca nu au editor video. *ce lume ciudata

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button