GamingRSS PaginaDeMedia

GTA 5 își menține supremația cu un total de 150 de milioane de unități vândute

În vreme ce fiul risipitor cu numărul Șase este dat dispărut și nu știm prea multe despre el, GTA 5 se menține în continuare ca unul din cele mai bune (și cele mai bine vândute) jocuri din istorie. Popularitatea acestuia, ajutată în egală măsură de portările constante pe hardware-ul de actualitate și de conținutul nou de pe GTA Onlone, l-a propulsat în topul vânzărilor, iar numerele vorbesc de la sine.

În urmă cu trei luni, GTA 5 atingea 145 de milioane de exemplare vândute. Acum vorbim despre un nou milestone, anunțat de către Take Two. La momentul actual, jocul s-a vândut în 150 de milioane de unități, iar la asta a contribuit și update-ul Los Santos Tuners pentru GTA Online.

Trăgând linie și adunând, franciza Grand Theft Auto a celor de la Rockstar s-a vândut în peste 350 de milioane de exemplare, devenind un competitor direct pentru Call of Duty, care se menține în vârf cu ale sale 400 de milioane. Red Dead Redemption 2 este chiar în spatele lui GTA 6, cu 38 de milioane de exemplare. Iar dacă adăugăm și primul joc, seria RDR a atins aproape 60 de milioane.

GTA 5 este o forță de neoprit datorită strategiei Rockstar. Titlul își va face apariția pe cosolele current-gen, în vreme ce o variantă stand-alone a GTA Online se va lansa în noiembrie anul acesta. Chiar și așa, mai rămâne să ne întrebăm care este viitorul seriei și de ce anume ar putea fi Grand Theft Auto 6 ultimul joc din această familie.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button