PC&Consoles

GTA 5 trece de 75 de milioane

Grand Theft Auto 5 continuă să se vândă ca pâinea caldă, Take Two Interactive anunțând că la mai bine de 3 ani după lansare jocul tot reușește să stabilească recorduri.

GTA 5 a depășit pragul de 75 de milioane de unități vândute și nu pare de parcă va încetini prea curând, nu dacă zvonurile despre ce se va întâmpla cu jocul de anul acesta se vor adeveri. Succesul seriei nu este de trecut cu vederea, reușind să calce în picioare cam fiecare altă proprietate lansată în ultimul an de Take Two. Mafia 3 a reușit să vândă doar 5 milioane de unități, dintre care 4.5 au fost în săptămâna lansării, ceea ce înseamnă că nu are în nici un caz vreo speranță la longevitatea seriei GTA. Civilization 6 a trecut de 1.5 milioane de unități iar NBA 2K17 a vândut în jur de 7 milioane.

Zvonurile care circulă pe internet din ultima vreme sugerează că GTA Online va primi câteva expansion-uri plătite în următoarele luni, care ar urma să adauge locații noi, precum North Yankton și Liberty City. Iar dacă asta se va întâmpla, puteți fi siguri că vânzările nu se vor opri prea curând. Pe lângă asta, GTA Online în sine generează foarte mulți bani doar din Shark Cards.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button