PC&Consoles

GTA 5 trece de 70 de milioane de exemplare vândute

Take Two Interactive a dezvăluit că GTA 5 continuă să fie un joc extrem de bine vândut, trecând de 70 milioane de unități.

Partea impresionantă este că 10 milioane din aceste vânzări au fost făcute din februarie 2016 și până acum. Haideți să numărăm jocurile care se vând în 10 milioane de exemplare în 9 luni la 3 ani după lansare:

  1. Poate CSGO.
  2. World of Warcraft până în 2012
  3. GTA 5

Și asta ar fi cam tot. Dacă vreți o comparație și mai interesantă, Take Two anunță că Civilization a trecut de 37 de milioane de unități vândute. Nu un joc din serie, ci întreaga serie a trecut abia acum de 37 de milioane de unități vândute pe parcursul a cam 10 jocuri și 25 de ani.

[Gamespot]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

19 Comments

    1. Daca nu era gta 3, vice city, san andreas si gta 4, astazi nu era gta 5. Jocurile au evoluat treptat si a rezultat in final ceva de top. Gta 3 a fost cel mai tare joc la vremea lui ba chiar au facut si un reloaded gta 3 real. Gta san andreas ramane cel mai tare la capitolul story line. Daca esti fan gta le-ai jucat pe toate si ai facut si capatul. Eu le-am facut la toate capatul.

    2. Când ma trezeam dimineața si stăteam in pat, ma gândeam cum sa trec la gta 3 de o misiune. Amintiri frumoase când ieșeam afara si povesteam la prieteni ca am trecut de misiunea aia grea la care ei nu puteau sa o facă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close