PC&Consoles

GTA 5 te trimite în spațiu cu Grand Theft Space

V-ați săturat să vă plimbați prin Los Santos, dar tot nu vreți să vă lăsați de GTA 5? Nu trebuie să așteptați să îngrămădească Take Two un Kerbal Space Program în Grand Theft Auto, fiindcă modderii deja au început să facă asta.

Un grup de indivizi au decis să colaboreze pentru a crea Grand Theft Space, o modificare a lui GTA 5 care vă permite să explorați stelele îndepărtate la bordul propriei voastre navete. Mod-ul va include abilitatea de-a explora alte planete, pe care vor fi ceva misiuni și lupte cu acei extratereștrii pe care ocazional îi tot omorâți în jocul de bază. Se acceptă în acest moment sugestii din partea publicului pentru a determina ce alte lucruri vor fi adăugate în joc. Atât timp cât nu sunt lucruri imposibil de implementat și nu sunt complet SF, ar avea șanse să ajungă în Grand Theft Space.

Această modificare foarte probabil nu va fi lansată prea curând, volumul de muncă fiind destul de mare, dar reprezintă un proiect destul de inedit. Mod-ul va aduce gameplay nou, în special când vine vorba de implementarea unui sistem de zero gravitație. Schimbarea decorului cu siguranță nu va strica, și ar trebui să ofere ceva distracție pentru cei care vor să vadă de ce este în stare motorul lui GTA 5 atunci când acțiunea este mutată de pe sol în adâncul spațiului.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button