GAMING

GTA 5 Rockstar Editor va ajunge pe console

Rockstar Editor a permis jucătorilor versiunii de PC a lui Grand Theft Auto 5 să realizeze un număr mare de minunății cinematice, chiar la 60 de cadre pe secundă. Iar această funcționalitate va sosi în sfârșit pe console, Rockstar Editor, desigur, neavand 60 de cadre pe secundă. Și nu pe toate consolele, ci doar pe cele curente, Xbox One și Playstation 4.

Rockstar anunță că suita de unelte menite să permită realizarea de compoziții video în GTA 5 va fi adăugată într-un update de luna viitoare, permițând posesorilor jocului pe console să regizeze, filmeze și să editeze tot soiul de filme în Grand Theft Auto 5. Până acum, în varianta de PC, jucătorii au realizat o cantitate masivă de conținut. Calitatea lor este, desigur, variabilă, dar unele filmulețe chiar pot fi considerate reușite. Iar acest update pune la dispoziția utilizatorului câteva funcții noi.

Posesorii variantei de PC nu vor fi nici ei ignorați. Tot în septembrie va fi lansat un patch pentru GTA 5 ce va extinde capacitatea creativă a lui Rockstar Editor. În Director Mode veți putea aduce vehicule aeriene și acvatice, se vor putea adăuga efecte audio dintr-o bibliotecă, cantitatea de fonturi disponibile a fost extinsă, iar pozele de tip Snapmatic pot fi aduse în creațiile video.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button