PC&Consoles

GTA 5 Redux va sosi in luna august

Dupa un an de asteptare, GTA 5 Redux va fi in sfarsit lansat. Marea modificarea grafica a jocului va fi disponibila din ziua de 26 august.

Acest mod nu este un simplu pachet de efecte EBN, ci include un numar mare de elemente grafice noi.

Vremea a fost complet refacuta, efectele noi fiind capabile sa genereze momente mult mai naturale si impresionante. Jocul a primit iluminare globala simulata. Culoarea generala a jocului a fost schimbata pentru a reda un ton ceva mai verosimil al mediului inconjurator. Majoritatea texturilor au fost inlocuite cu variante de rezolutie mai mare, alaturi de efectele de foc si fum, care acum sunt facute in 4K. Fizica jocului a fost si ea modificata pentru a reda explozii mai interesante.

Decorul jocului va arata mai bine, nu doar din cauza texturilor care au fost refacute pana si pentru copaci, dar si pentru ca a fost sporit efectul de tessellation. Nici macar sangele nu a scapat nealterat, acesta aratand acum ceva mai autentic, iar varsarea sa fiind mai… realistica.

Cred ca nu mai trebuie sa mentionez ca cerintele jocului vor creste simtitor daca aplicati acest mod, dar fara indoiala veti avea parte de o experienta vizuala mai interesanta.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button