GAMING

GTA 5 primește un spor de realitate

Mai țineți minte vremurile de altă dată, când mai găseați pe câte un CD de la o revistă o modificare pentru GTA 3 care transforma fiecare mașină fictivă din joc în echivalentul din lumea reală? Eh, cu răspândirea internetului, aceste modificări sunt la tot pasul, dificultatea fiind predominant în găsirea celor mai bune.

Din fericire, sunt oameni care s-au gândit să pună cap la cap cele mai bune exemple ale creativității și talentului din comunitatea seriei GTA. Un utilizator de Youtube numit SteamLOL a creat o compilație cu mai bine de 50 de vehicule reale pentru GTA 5, care pot fi descărcate toate la un loc. Pachetul îl veți găsi prin accesarea acestui link.

În GTA 5 Realistic Vehicle Mod Pack V1 puteți găsi mașini precum: McLaren P1, Dodge Charger, Koenigsegg Agera, Hummer H1, dar și o serie de aeronave, ca un F35-B Lightning 2.

Pentru instalarea acestor modificări veți avea nevoie de programul OpenIV, ce facilitează managementul de conținut nou atât pentru GTA 5, cât și pentru GTA 4 și Max Payne 3. În esență, pentru jocuri realizate folosind motorul Rage.

Regretabil, pachetul nu pare să conțină Dacia 1310, Oltcit, Aro sau un Lăstun.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button