PC&Consoles

GTA 5 primeste un patch masiv

Rockstar anunta lansarea unui patch foarte mare pentru GTA 5, unul care afecteaza in special GTA Online, adaugand chiar continut nou.

Varianta 1.33 a lui GTA 5, pentru PC, PS4 si Xbox One, este acum disponibila, oferind numeroase imbunatatiri de stabilitate jocului, precum si o serie de optiuni noi.

Cel mai important lucru cu putinta, din perspectiva cuiva care s-a saturat sa tot astepte minute in sir dupa un heist sau dupa o misiune sa revina inapoi pe harta, este ca au imbunatatit timpii de incarcare. Tranzitia dintre sesiuni va fi acum mult mai rapida. Cu putin noroc, asta va insemna si ca va reusi sa se conecteze la acele sesiuni, nu va da erori constante si inexplicabile.

Apoi, masinile au primit ceva atente, prin adaugarea uni model nou, Virgo Classic, alaturi de abilitatea de-a modifica alte cateva vehicule la atelierul lui Benny. Tot ce pot sa spun este ca sper ca va plac masinile cu mai multe hidraulice decat ar avea sens sa aiba.

Un mod nou de joc a fost adaugat, numit Sumo, la care trebuie sa iti impingi inamicii dintr-o anumita zona, cu masina. Doua arme aditionale sunt acum prezente in joc, o serie de animatii noi pentru jucatori, 16 tatuaje noi si mai bine de 120 de haine care sa se muleze cu tematica de Lowrider.

Au mai fost adaugate si optiunile de-a deveni o fantoma doar pentru un jucator care in mod repetat te omoara si multe alte lucruri. Daca vreti o lista completa, va incurajez sa aruncati o privire peste lista imensa de schimbari a patch-ului acestuia. Este disponibila accesand link-ul de mai jos.

[Rockstar]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button