MORE

GTA 5 pe PS4 necesita… 50GB!!!

GTA 5 este unul dintre cele mai asteptate jocuri pentru PC, Xbox One si PlayStation 4, desi jocul a aparut inca din anul 2013 pe PS3 si Xbox 360. Versiunea care urmeaza sa apara pentru consolele Next-Gen si PC va fi mult mai bine optimizata, cu efecte vizuale mai bune si texturi mult mai elaborate.

Pe langa acestea, dezvoltatorii or sa adauge lucruri noi, care nu se regasesc in versiunile de pe consolele last gen, precum vehicule, arme, ambient mai realist si alte activitati. Desigur, toate aceste lucruri nu vor veni intr-un pachet mic. Intr-o poza scursa pe net, in care apar cerintele pentru PS4, se vede cum GTA 5 necesita 50GB spatiu pentru instalare si salvari! Poza este facuta in pagina de precomanda a jocului din PS Store Europe. Acest joc bate recordul la cerinte de stocare, daca ar fi sa comparam cu alte jocuri pretentioase la acest capitol, precum Wolfenstein: The New Order care necesita si el „doar” 48GB sau Killzone: Shadow Fall care necesita 37GB.

Pe PS3 acest joc ocupa doar 18GB, si cu siguranta jocul o sa arate foarte bine, iar lucrurile aditionale or sa imbunatateasca gameplay-ul substantial fata de PS3.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button