Gaming

GTA 5 pe PC are… o armă secretă!

GTA 5 pe PC este la doar trei zile distanță, și cu vreo doi ani întârziere față de varianta inițială pentru Xbox 360 și Playstation 3. Amânarea sa îndelungată va fi compensată atât prin suita de îmbunătățiri de ordin grafic adăugate în joc de atunci, cât și printr-o funcție ce nu prea este disponibilă într-o formă atât de rafinată pe celelalte platforme: Director Mode.

Acesta se aseamănă cu modul de regizor ce era disponibil și în GTA 4, care permitea, cu câteva limitări, realizarea de filmulețe direct din joc, ce puteau fi apoi încărcate pe Rockstar Social Club. Diferența este că Rockstar a dus acum posibilitățile acestui mod regizor la extrem. Au ajuns la concluzia că nu are rost să limiteze potențialul creativ al jucătorilor la doar câteva secunde înregistrabile, așa că acum poți porni și opri înregistrarea oricând, fără o limită de timp. Poate fi aplicată o varietate de filtre, se pot selecta numeroase unghiuri de cameră, și mult mai important, poți depăși excesiv ceea ce se poate realiza în mod normal în GTA 5.

Modul permite preluarea controlului asupra oricărui personaj din joc, filmând acțiunea din perspectiva sa, indiferent că este vorba de un simplu pieton aleator, pe cale să fie lovit de o mașină, sau de o găină ce se uită mirată la un individ care aleargă cu un lansator de rachete în mâini. Numeroase funcții de trișare vor fi disponibile, precum abilitatea de-a schimba în orice fel momentul temporal al zilei și vremea, alături de funcții îmbunătățite de editare, ce permit adăugarea melodiilor din joc peste partea video. Asta cu siguranță va provoca probleme atunci când sunt încărcate pe Youtube, folosind opțiunea integrată.

În esență, veți putea face filme în Grand Theft Auto 5. Așa că, după ce terminați de jucat povestea, modul de multiplayer și v-ați săturat să vă prostiți aleator prin el, încă veți mai avea ce face în el. GTA 5 va fi lansat pe 14 aprilie pe Steam.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Deci cu cat vad mai multe postari si articole (in special de la voi ) in legatura cu GTA V pentru Pc , cu atat vreau mai mult sa il joc . Am invadat toate salile de playstation de la mine din oras . Am terminat de 2 ori tot story-ul . Oarecum imi pare rau ca acum nu ma pot bucura pe deplin de tot jocul , stiind acum toate smecheriile 🙁 , dar tot o sa rup Online-ul . Plus ca acum am si modul director . O sa faceti un „review” la GTA V PC , in care sa spuneti tot ce e diferit fata de cel de pe console ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button