Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

GTA 5 pe PC ar putea avea un mod First-Person!

/
/
/
/
image

Sa fim sinceri, un mod First-Person in GTA nu este ceva nou, existand pana in acest moment o serie de moduri si patch-uri realizate de fani care permit jucatorului sa joace titlul dintr-o perspectiva First-Person.

Asta nu inseamna ca Rockstar nu s-au gandit si ei la asta, mai ales ca piata de FPS-uri este in continua crestere (pana va pocni la un moment dat), cautand sa implementeze un asemenea tip de camera in joc. Pe de alta parte, lucrurile sunt destul de simple cand vine vorba de fani, jocul fiind gandit sa il joci 3rd Person, dar o variatie nu ar strica, nu credeti?

Asa au crezut si dezvoltatorii, doar ca nu au anuntat asta intr-un mod oficial, sau cel putin au dorit sa faca asta, dupa care s-au razgandit, o copie a unui post cached ce a fost sters fiind gasita pe site-ul producatorului. Din acest post am putut sa deducem elemente ca un video editor, un mod First-Person, un mod First-Person pentru interiorul masinilor, vitezometre functionale, lumini pe bord si probabil si un indicator de benzina, care ar da ceva batai de cap jucatorilor.

Unul dintre site-urile care a gasit copia arhivata a postului, Reddit, unde a fost si „autentificat” postul, a descoperit ca acest anunt trebuia sa apara pe 12 Septembrie, doar ca ceva nu a mers conform planurilor. Tot acolo, userii au amintit ca oricat de veridica ar fi informatia, trebuie sa fie luat in considerare si faptul ca postul ar putea fi la fel de bine si o „facatura” extrem de bine realizata. Am cautat sa luam contact cu cei de la Rockstar pentru confirmare sau infirmare, dar pana in acest moment nu am primit nici un raspuns oficial.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

2 Comments

  1. Nici pe departe la ce mă așteptam! E groaznic, îmi amintește de un Far Cry 1 la grafică și ca să nu mai zic că gameplay-ul mi se pare oribil doar din ce am văzut, nu mai zic dacă l-aș fi și încercat!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar