GamingPC&ConsolesTech&IT

GTA 5 nu mai merge offline

Este un bug, nu un feature

Zilele trecute a fost lansat Rockstar Games Launcher, un program menit să aducă la un loc toate jocurile companiei, sub un singur acoperiș unde nu mai trebuie să împartă lumina reflectorului cu vreun alt titlu străin.

Lansarea sa, ce prin coincidență a fost fix la șase ani după lansarea lui GTA 5, a fost acompaniată și de un mic bug pentru acest joc. Varianta de Steam a lui Grand Theft Auto 5 a început să nu mai funcționeze în modul offline. Din moment ce jocul a fost integrat în launcher chiar și dacă era cumpărat de pe Steam, părea inițial a fi o manevră mai „agresivă” din partea celor de la Rockstar de a convinge jucătorii să treacă la noul launcher. Poate că încercau să folosească și zăhărerul (cu GTA San Andreas gratuit) și nuiaua, prin schimbarea DRM-ului prezent în joc.

A fost însă vorba doar de un bug, conform celor de la Rockstar. Unul ce este în curs de investigare și va fi soluționat în scurt timp. Cine știe, poate până când citiți asta a fost deja reparat, sau poate a trecut deja Crăciunul și problema tot nu a fost adresată. Numai viitorul poate dezvălui adevărul.

Update: Problema a fost rezolvată la sfârșitul săptămânii. Lucrurile au revenit la normal.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button