GAMING

GTA 5: Furios și iute

De când a fost lansat, editorul video al lui GTA 5 a fost responsabil pentru numeroase scurt metraje. Unele originale, unele amuzante, iar altele ce reconstruiesc foarte fidel, pas cu pas, secvențe din filme.

Editorul lui GTA 5, ce va deveni în curând disponibil și pentru console, a fost folosit la reconstituirea minuțioasă a uneia dintre cele mai celebre secvențe de curse cu mașini care au aparut in vreo peliculă în ultimii ani. Scena de la finalul filmului The Fast and the Furious care implica două mașini și un tren, apoi cu o apariție surpriză din partea unui camion.

Puteți vedea mai jos originalul comparat cu variantă reconstruită în GTA 5, ce include până și vocile personajelor. Sincronizarea celor două secvențe este uimitoare.

De când jocurile video au permis înregistrarea de gameplay, mulți oameni au încercat să transforme asta într-o nouă metodă de a face filme. De aici a răsărit fenomenul de machinima, însă unii oameni vroiau si mai mult. Nu doar gameplay înregistrat, ci unelte care să le permită realizarea de filme întregi într-un joc. Astfel au apărut în trecut titluri precum The Movies, în care chiar s-au realizat filme rezonabil de lungi.

GTA 5 nu a fost făcut cu intenția de-a deveni o unealtă pentru cineaștii amatori, dar pare că a preluat foarte bine ștafeta de la The Movies, cel puțin până când compania care deține drepturile pentru serie, fie că este vorba despre Activision sau Lionhead/Microsoft își va aminti de ea și va încerca să profite de pe seama dorinței publicului de a face conținut propriu în jocuri.

[Reddit]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close