PC&Consoles

GTA 5, DLC si motociclete

Daca sunteti un jucator dedicat, probabil ati sesizat cateva anomalii in GTA 5, o lipsa a unui anumit tip de continut. Bine, pe langa lipsa continutului nou de singleplayer. Jocul nu prea ofera ceva care sa fie pe placul celor care vor sa fie motociclisti adevarati in GTA Online.

Mai exact, nu prea exista motociclete care sa poata fi modificate in totalitate, nu prea exista haine de motociclisti pentru jucatori, si in general jocul da impresia ca ar trata motociclistii ca cetateni de mana a doua. Asta desi o factiune din joc este formata din motociclisti, iar NPC-urile au o mare parte din continutul pe care publicul il vrea, cel putin pe partea de haine.

Ca urmare, un grup de jucatorii a decis sa faca o petitie pentru a convinge Rockstar sa realizeze continut dedicat motociclistilor. La urma urmei, este continut pentru cei care vor sa fie gangsteri din anii ’30, care vor sa fie soldati sau care vor sa fie vedetele din fiecare cantec de hip-hop. De ce sa nu fie acoperit si acest segment, din moment ce o parte din continut este deja disponibil NPC-urilor.

Momentan, sunt aproape 7000 de semnaturi. Un numar cam neinsemnat, avand in vedere cat de multi jucatori are GTA 5, dar este vorba de jucatori foarte dedicati.

Cine stie, cu putin noroc, poate lipsa continutului este un semn ca Rockstar chiar avea in plan sa faca ceva pe acest segment.

[VG24/7]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button