MORE

GTA 5 devine mai Watch Dogs ca Watch Dogs

Un joc GTA la care esti un hacker care poate face abuz de orice sistem electronic din oras. Probabil asta era ideea care a dus la crearea lui Watch Dogs. Dar din moment ce deja avem GTA, de ce ar trebui un joc separat ca Watch Dogs, cand s-ar putea adauga pur si simplu acea functionalitate in GTA 5?

Cam asta este premiza din spatele acestei modificari pentru GTA 5, una care nu doar ca adauga optiuni care erau prezente in Watch Dogs, precum schimbarea semafoarelor sau ridicarea unor bariere din sosea, dar contine multe alte lucruri noi.

Modificarea, disponibila aici pentru cei interesati, mai permite actiuni precum abilitatea de a controla de la distanta o masina. Camera pur si simplu se va muta la bordul unui vehicul, permitandu-va sa va calcati cu ea la nevoie, sau sa faceti cascadorii absurde fara ca personajul sa moara.

Alternativ, puteti comanda tuturor masinilor din jur sa accelereze brusc, provocand accidente absurde, la care personajul vostru ar putea sa moara, pentru ca 40 de masini merg acum la viteza maxima in fiecare directie si explodeaza.

Pana si temutul tren, care nu putea fi oprit de mai nimic, poate fi acum deraiat. Modificarea include si un sistem de raportare a crimelor jucatorului, ceea ce inseamna ca sosirea politiei poate fi impiedicata daca telefoanele martorilor explodeaza in mod misterios.

[Eurogamer]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close