MORE

GTA 5 are data oficiala de lansare pe PC si vine cu imbunatatiri

Cu cateva saptamani in urma anuntam faptul ca ultima creatie Rockstar este in ape tulburi. Ei bine, intr-un final, GTA 5 are data oficiala de lansare pe PC si vine cu imbunatatiri.

Comparativ cu versiunea de PS3 sau Xbox 360, Rockstar au promis o groaza de noi elemente in joc, aditii importante si imbuntatiri dramatice din toate punctele de vedere. Dar hai sa nu va mai tinem in suspans. Data de lansare pentru GTA 5 este… 27 Ianuarie 2015! Cu mult mai devreme decat am anticipat noi, luna initial speculata fiind Octombrie 2015. Lansarea vine la doar cateva luni dupa lansarea pe PS4 si Xbox One, versiuni care ajung in magazine pe data de 18 noiembrie anul acesta.

Acum ca am dat vestea buna si probabil cineva danseaza prin casa vreun dans indian intr-un picior si parintii sau iubita se uita ca la amenda, hai sa enumeram si lucrurile noi pe care le-am putea gasi in joc. Asta exceptand upgrade-urile grafice, precum Draw Distances si texturile de rezolutie mai mare.

 • Noi arme, vehicule si activitati pentru personaje
 • Additional wildlife
 • Animale noi in Los Santos
 • Trafic mult mai mult
 • Un nou sistem de animatie pentru frunze
 • Un sistem de damage mai complex
 • Sistem meteo mult mai bine pus la punct, cu mai multe schimbari ale vremii si multe altele
 • Noi posturi de radio
 • Peste 100 de noi melodii la radio

O alta veste buna vine pentru cei care doresc sa incerce GTA Online. Pe langa faptul ca intr-un lobby vor putea fi acum pe consolele de noua generatie 30 de jucatori, PC-ul se pare ca va putea avea 60, sau cel putin asa spun speculatiile in acest moment. Ce inseamna asta? MOD-uri pentru GTA 5. Traiasca PC-ul!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

7 comentarii

 1. sa nu se grabeasca daca lucreaza la optimizarea pe pc, chiar nu mai vreau inca o portare ca cea a lui L.A. Noire :/

 2. Singurele chestii in plus,sunt exact ca la Watch Dogs de pe 360 pe ONE. „Next-gen” features…pacat,credeam ca pot mai mult.

 3. Ce tare 😡 o sa fie cel mai tare joc de pe pc 😀

 4. Acestea sunt ,abia astept joooooocuuuuul <3 Cerinte MinimeCerinte RecomandateINTEL CPUCore 2 Duo E8200 2.66GHzCore i5-2500T 2.3GHzAMD CPUPhenom II X2 545Phenom II X4 975Nvidia GPUGeForce GT 530GeForce GTX 480AMD GPURadeon HD 6570 1GB DDR3Radeon HD 6970RAM4 GB6 GBOSWin 7 64Win 7 64Direct XDX 11DX 11HDD Space20 GB20 GB

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button