PC&Consoles

GTA 5 capata cascadorii

Unul din aspectele cele mai iritante ale lui GTA 5, pe langa faptul ca misiunile de jaf erau rare, putine si nesatisfacatoare, venea sub forma cascadoriilor. Jocul refuza sa te mai premieze sau macar sa recunoasca reusita ta de-a executa un salt cu dublu surub folosind un camion in flacari. Asta este pe cale sa se schimbe, partial, in noul update al jocului.

Partial pentru ca probabil nu vei primi iar bani in GTA 5 pentru cascadorii, dar vei putea transforma GTA Online in Trackmania. Jocul va capata in ziua de 12 iulie un update insemnat, numit Cunning Stunts, care va permite sa participati la curse care se intind prin locuri bizare. Printre cladiri, la zeci de metri inaltime, prin tuburi suspendate, printre elici care pot sa taie in doua masina ta, printre popice gigantice… fiindca motive, si in general prin locatii care arata ca toate acel harti customizate de GTA 3, care aveau drumuri in cer.

Hartile acestea sunt acompaniate de masini speciale, alaturi de costumatii adecvate, si se pare ca va exista chiar posibilitatea de-a realiza trasee similare. Detalii mai multe vor fi disponibile in ziua lansarii. Pana atunci, puteti exersa cascadoriile cu masinile voastre existente.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button