MORE

GTA 5 are un editor de harti

GTA 5 este un joc foarte amuzant, dar stiti cum l-ati putea face mai amuzant? Adica, pe langa conducerea unui plug prin mijlocul unei sosele. Eh, puteti de acum inainte sa faceti propriile voastre sosele!

Sau cel putin ceva similar. Comunitatea lui GTA 5 continua sa fie foarte creativa si inventiva, dovedind in mod repetat ca niciodata nu strica daca producatorul nu incearca in mod activ sa impiedice realizarea de modificari. Jocul are de acum inainte un editor care poate fi descarcat de aici, care va permite sa populati lumea lui GTA 5 cu o varietate mare de obiecte.

Poate ca nu este in totalitate un editor de harti, in sensul ca nu poti face de la zero o harta cu un drum sau o sosea, dar poti altera fiecare lucru cu putinta, orchestrand lumea sa arate in ce mod vrei tu, folosind o camera zburatoare si manipularea fina a elementelor din decor.

In combinatie cu suita de unelte care permit jucatorului sa inregistreze lucruri in GTA 5, acest editor ar putea fi o unealta ideala pentru regizorii amatori. Sau ar putea fi o unealta ideala pentru cei care vor cu orice pret sa puna sarituri la fiecare pas, sau care sa creeze capcane mortale pentru pietoni.

[Rock Paper Shotgun]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close