PC&Consoles

GTA 5 a depășit 80 de milioane de exemplare vândute

În cazul în care sunteți curioși de progresul pe care îl mai face GTA 5 în drumul său spre a se vinde mai bine ca fiecare alt lucru de pe planetă, Rockstar a dezvăluit cele mai recente cifre de vânzare.

GTA 5 a trecut de 80 de milioane de unități, dintre care 5 milioane sunt doar din luna februarie și până în mai. Cum reușește să se vândă atât de bine chiar și la 4 ani după ce a fost lansat? Multe alte companii tare ar vrea să știe. Probabil faptul că se numește Grand Theft Auto ajută extrem de mult la această reușită.

Dezvăluirea a fost făcută în cadrul ultimei conferințe cu investitorii a companiei Take Two. Președintele organizației, Staruss Zelnick, a declarat că jocul a întrecut așteptările pentru ultimul sfert din an, așa cum a făcut în mod constant din momentul lansării. Iar din moment ce GTA Online este una din părțile cele mai importante și mai profitabile, cu ale sale shark cards, vă puteți aștepta la mai multe update-uri în viitor. Cine știe, poate chiar vor dezvălui acele expansion-uri despre care tot umbla vorba anul trecut.

Prin coincidență, în cazul în care doriți să adăugați și voi la acest număr din ce în ce mai mare, GTA 5 este acum disponibil la prețul de doar 36 de dolari pe Steam.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button