GamingPC&ConsolesȘtiri IT

GTA 4 va reveni pe Steam, ciuntit

O victimă colaterală a învierii este partea on-line

GTA 4 a fost scos de la vânzare de pe Steam acum câteva săptămâni, deoarece spectrul întunecat al lui Games for Windows Live continuă să facă victime. Rockstar  a dezvăluit atunci că încearcă să readucă jocul pe Steam, iar efortul lor are acum o dată exactă la care va fi gata.

GTA 4 va putea fi cumpărat din nou de pe Steam începând cu ziua de 19 martie, însă nu în aceeași variantă ca până acum. Va fi livrat sub forma a ceva numit Grand Theft Auto 4: Complete Edition, ce conține atât jocul de bază cât și DLC-ul său. Dar în ciuda numelui, nu este o ediție completă.

Această variantă va fi lipsită de multiplayer, fiindcă acum 12 ani părea o idee grozavă să legi infrastructura on-line a jocului de un tentacul sinistru atașat de o creatură a întunericului ce nu poate fi descrisă în cuvinte. Absente din joc vor mai fi RamJam FM, Self-Actualization FM și Vice City FM, deși acestea aparent vor fi reintroduse la un moment. Nu este clar dacă vor reveni în varianta lor deplină, nu de alta, dar tot tind să expire drepturile pentru melodii după un deceniu.

Priviți totuși partea bună. Dacă ați piratat vreodată GTA 4, atunci aveți deja varianta sa completă.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button