GamingPC&ConsolesTech&IT

GTA 4 nu mai poate fi cumpărat pe Steam

Și habar nu am de ce

Update: Vinovatul este Games For Windows Live. Mersi, Microsoft. Continui să omori jocuri cu acea atrocitate la ani de zile după ce ai închis-o.

Zilele trecute lumea a început să observe ceva ieșit din comun. GTA 4, cel mai popular joc al vremii sale, nu mai poate fi cumpărat de pe Steam. Pagina sa încă mai este acolo, încă se mai află pe conturile celor care l-au cumpărat și ocazional chiar va funcționa, dar nu mai poate fi cumpărat.

Rockstar încă nu a explicat de ce jocul nu mai poate fi cumpărat, așa că tot ce a rămas este ca lumea să speculeze la nimereală și poate ca una din predicții să se adeverească. Ar putea fi vorba de încă o problemă legată de licențierea melodiilor din joc. Ar putea fi vorba de încă o problemă legată de dezastrul fără sfârșit numit Games For Windows Live, ce continuă să fie o tumoare malignă în toate jocurile din care încă nu a fost extirpat, sau a cărui gazdă nu a fost clonată într-o formă rezistentă la această maladie, ca în cazul lui Red Faction Guerrilla ReMarstered.

Ar putea fi o încercare din partea celor de la Rockstar de a-și lua jucăriile și a pleca acasă, acum că are propriul launcher, iar varianta de Steam a lui Red Dead Redemption 2 n-a fost tocmai un super best-seller oricum, iar la apogeul său a fost jucat simultan de mai puțini oameni ca un simulator de management de fotbal.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button