Gaming

GT Racing 2 vs Real Racing 3 – Sa inceapa Lupta!

Dupa succesul inregistrat de Gameloft cu jocul Asphalt 8, acestia au decis sa abordeze si alt gen de curse. GT Racing 2 este un simulator semi-arcade, deci trebuie sa conduci cu grija, sa fii atent cand accelerezi si cand franezi si sa nu iesi de pe circuit. Spre deosebire de Asphalt 8 unde daca faci tot felul de cascadorii, conduci cu viteze ametitoare si iti accidentezi oponentul esti rasplatit. Challengerul in acest showdown este Real Racing 3, produs de EA Games, companie care ocupa iarasi primul loc in topul „Cea mai proasta companie din America”.

Gameplay-ul este asemanator in ambele jocuri: avem la dispozitie o lista mare de masini licentiate. GT Racing 2 are un numar de 67 de masini iar Real Racing 3 82. Sistemul de upgrade al masinilor se aseamna si el: cumperi un upgrade, angajezi un mecanic si astepti un anumit timp pana masina este gata, in ambele jocuri existand versiuni speciale de upgradeuri care se platesc cu bani reali. Modul de multiplayer dezamageste, nefiind unul in timp real spre deosebire de Asphalt 8 care are multiplayer in real time! La capitolul circuite nu stau rau: GT Racing 2 are o lista cu 13 circuite iar Real Racing 3 are 12 circuite.Personal imi place modul de Drag Racing din Real Racing 3.

Grafica este placuta in ambele jocuri, dar mi se pare mai detaliata cea din GT Racing 2. Sunetul e bun in ambele, masinile avand sunete diferite, nu acelasi sunet pentru toate ca in alte jocuri, iar soundtrack-urile sunt si ele binevenite. In GT Racing 2 avem o lista cu 9 melodii in vreme ce in Real Racing 3 avem 12 melodii. Din pacate nici aici nu scapam de codati; se gasesc pe internet versiuni „doctoricite” care iti dau posibilitatea sa ai o tona de bani si toate masinile.

Recomand aceste jocuri, dar va trebui sa aveti un telefon sau o tableta decenta cu cel putin un Dual Core la 1.4GHz si minim un GPU PowerVR SGX540 sau Mali-400 iar ecranul sa fie de minim 4″.

Ambele jocuri sunt gratuite intr-o anumita masura si pot fi descarcate de pe Google Play Store : GT Racing 2 – Google Play Store : Real Racing 3 .

 

 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button