Tech&ITBLACK FRIDAY

GSMnet găzduiește niște reduceri galactice cu ocazia Black Friday 2022! (P)

Black Friday Galactic Sales începe în această noapte la ora 00:00

Înc-un an, înc-un Black Friday, iar în acest material vreau să aruncăm o privire rapidă la câteva dintre ofertele de care veți putea profita începând cu această noapte în magazinul online al celor de la GSMnet. Campania de reduceri a acestora se numește Galactic Sales și puteți vedea când începe cu ajutorul numaratoarei inverse de pe site. Dar până când se va da startul reducerilor de prețuri, vreau să vorbim puțin despre câteva dintre produsele pe care le veți putea cumpăra.

Căști Bluetooth OnePlus Buds Pro

Începem cu o pereche de căști de tip “buds”. Aceste produse s-au bucurat de un succes răsunător în ultimii ani așa că era imposibil să nu vorbim despre unele în materialul dedicat Black Friday. Iar astăzi avem OnePlus Buds Pro, modelul flagship al producătorului chinez care oferă o construcție premium și un sunet precis și plăcut. De cum le scoți din cutie, atât căștile cât și case-ul se simt extrem de bine. Materialele sunt plăcute la atingere, atârnă în palmă și îți lasă impresia asta de produs premium. Iar varianta Glossy White pe care am testat-o are un design care combină albul perlat cu argintiul de pe codițele căștilor.

Pe partea de sunet avem două drivere de câte 11mm care produc un bass profund și lovesc bine și pe medii și înalte. Profilul de sunet prestabilit este tunat binișor, iar anularea sunetului folosește un sistem inteligent care știe din ce sunete să taie. Partea tare este că din interfața aplicației poți face un test care determină cât de bine stai cu auzul, iar căștile sunt tunate automat în funcție de rezultatele obținute. Se aud bine, arată bine, iar prețul de 449.99 este greu de refuzat.

Baterie externă Huawei SuperCharge

Aici găsim ceva ce cred că fiecăruia i-ar trebui, în această lume nebună în care mai toate lucrurile, de la telefon la țigări electronice, trebuie încărcate. Vorbesc bineînțeles despre o baterie portabilă, o unealtă extrem de valoroasă atunci când chiar ai nevoie de ea. Acest Huawei SuperCharge are o capacitate medie, de 10.000 mAh dar piesa de rezistență este că poți să-ți încarci mai rapid telefonul de la ea.

Mai exact, aici avem de-a face cu încărcare la 22.5W, un număr mare pentru o baterie externă relativ mică și subțire. Plasticul din care este construită se simte ok la atingere, vine în două culori: negru și alb, iar pe partea de porturi avem un USB-C in/out pe unde încarci bateria și pe care îl vei folosi dacă vrei să beneficiezi de toți cei 22.5W. Lângă el, avem un USB-A clasic, urmate de câteva led-uri care indică nivelul actual al bateriei. Huawei SuperCharge este disponibilă de Black Friday la prețul de 99.99 lei, o reducere de 29 de procente față de prețul inițial.

Cameră auto Xiaomi 70Mai 1S

Camerele de bord au devenit accesorii vitale în traficul din Bucureșți, ori prin orice alt oraș aglomerat. Și chiar dacă nu previne accidente ori alte întâmplări nefericite, o cameră precum Xiaomi 70Mai 1S îți oferă un minim de confort psihic. Folosește un senzor de imagine Sony IMX307 cu ajutorul căruia filmează FullHD la un unghi de 130 de grade. Nici condițiile de iluminare slabă nu o deranjează prea tare, iar în cazul în care ai fost implicat într-un accident, senzorul G din cameră va porni înregistrarea automat.

Pentru stocare se folosește de un card microSD de până la 64GB. Dar nu trebuie să vă faceți probleme deoarece filmează în buclă, iar odată înregistrată o filmare nouă, cea veche va fi ștearsă pentru a-i face loc. Și ca să conduci liniștit fără să-ți iei ochii de la drum, Xiaomi 70Mai 1S poate fi controlată direct cu ajutorul vocii. Dacă v-a atras atenția, o puteți găsi la GSMnet la prețul de 184.99 lei după reducerea de Black Friday de 20%.

Smartwatch Mibro X1

Ultimul produs la care vreau să aruncăm o privire rapidă este un smartwatch, ori ceas inteligent. Și din denumire cred că este evident ce știe să facă. Mibro X1 are un design destul de neutru, astfel este potrivit și pentru un om mai activ, dar și pentru cei care vor să-l asorteze cu o ținută mai elegantă. Are un ecran AMOLED cu rezoluție HD, este rezistent la apă până la cinci atmosfere și are o baterie care îți asigură o autonomie de circa două săptămâni. În plus, îți monitorizează ritmul cardiac, somnul și nivelul saturației de oxigen din sânge, așa că are și funcții orientate spre sănătate.

Sistemul de operare de pe Mibro X1 este destul de versatil, astfel odată legat la telefon îți va afișa notificări, vei ști cine te sună, poți controla media player-ul, primești informații despre vreme și ai tot felul de aplicații precum calculator, cronometru și o funcție care te-ajută să-ți găsești telefonul mai ușor în cazul în care pățești la fel ca mine și uiți pe unde-l lași când lucrezi sau când te învârți prin casă. Prețul pentru acest ceas inteligent este de 184.99 lei după o reducere de 20 de procente.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button