TECH

Grupul de hackeri OurMine le-au testat securitatea lui TmarTn si iJustine

Despre OurMine am mai scris si in trecut, iar aceasta grupare de hackeri se pare ca nu se lasa pana nu testeaza securitatea intregului internet, de la conturi de Twitter, pana la canale de Youtube sau Instagram, hackerii sunt pusi pe lucruri mari.

Grupul, care se parea ca s-a retras pentru o perioada, a revenit in forta, postand recent o serie de mesaje pe Twitter anuntand ca au revenit in afaceri. Primele victime? Celebra iJustine, TmartTn, Fangs si inca cateva celebritati.

Dupa ce au preluat controlul asupra canelelor acestia au schimbat toate titlurile sa reflecte hack-urile, fiecare clip fiind intitulat: „Hacked by OurMine”.

Celebritatile si-au primit inapoi conturile, asta cel mai probabil dupa ce au tras o frica pe cinste, cel mai probabil hackerii jucandu-se cu viata acestora, dar si cu informatii vitale, multe oferete uneori venind prin casuta de mail a canalului de Youtube. Cine stie, poate intr-un viitor apropiat o sa vedem cateava leak-uri despre TmartTN, care are deja o serie de probleme sau de ce nu… poate chiar iJustine. In cazul lui iJustine, atata timp cat nu este un leak al unui clip in care incearca sa se joace ceva… totul credem ca o sa fie bine. Nimeni nu vrea sa isi aduca aminte cum i-a luat blondei 20 de min sa treaca de primul nivel din Portal 2.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button