GamingRSS PaginaDeMedia

Grounded va fi lansat pe Steam in luna Iulie a acestui an

Obsidian sunt cunoscuti in lumea jocurilor pentru Fallout: New Vegas, Pillars of Eternity si The Outer Worlds. De aceasta data, studioul se aventureaza intr-un nou gen de joc. Grounded va fi o experienta cu totul noua, iar data de lansare a acestuia este 28 Iulie 2020.

Grounded te pune in pielea unui personaj diferit fata de jocurile de pana acum si ofera un mod de survival interesant. Esti un copil care a fost micosrat la nivelul unei insecte si trebuie sa supravietuiesti intamplarile horror din lumea propriei gradini, cu scopul de a reveni la marimea ta normala. Poti juca atat solo cat si co-op cu pana la alti trei jucatori.

Dustin Bailey de la PCGamesN a avut ocazia sa joace putin Grounded si descrierea sa este foarte interesanta:

Este o directie promitatoare si neasteptata din partea Obsidian. Structura narativa a jocului imi aminteste de Subnautica – vei avea sansa sa explorezi imprejurimile si sa te bucuri de joc in propriul tau ritm, dar mereu va exista povestea care sa te motiveze sa vezi ceva nou.

Membrii programului Xbox Insider vor putea juca Grounded chiar in aceasta primavara. Daca vrei sa ai aceasta sansa, te poti inscrie pe site-ul Microsoft. Daca nu, va trebui sa astepti pana la lansarea din data de 28 Iulie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button