PC&Consoles

Grip a primit multiplayer

Bun venit în anul 2000, unde mașinile au două fețe și pot să meargă pe tavan! Sau cel puțin ne aflăm pe undeva pe acolo în spirit.

Grip, succesorul în spirit, dezvoltatori, idee de bază, design și fiecare alt lucru în afară de nume a seriei Rollcage, a primit cel mai important update al său de până acum, cel care adaugă multiplayer. Acest update permite acum jucătorilor din toată lumea să se înfrunte în bătălii prin internet, pe tot soiul de trasee întortocheate.

La aceste trasee s-a mai și adăugat cu această ocazie, Norvos Arcophobia fiind considerată de producător ca fiind cea mai dificilă cursă din joc. Încă o mașină a fost implementată, Cygon Tempest, cea mai rapidă până acum din Grip.

Mașinile toate au devenit ceva mai stabile în drifturi, coliziunile au fost îmbunătățite, iar o varietate de alte mici îmbunătățiri au fost adăugate pentru a face experiența jucătorilor mai plăcută.

Grip încă se mai află în Early Access, așa că încă nu ar trebui să vă așteptați să fie complet deocamdată. În cazul în care sunteți interesat de el are parte și de o reducere de preț de 20%

[Blue’s News]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Recomand jocul, il joc de ceva vreme.
    Se lucreaza intens la el, baietii au un canal de discord unde se poate interactiona direct cu ei.
    Printre linii au mentionat ca in momentul in care jocul iese din Early Access pretul de baza va creste, asa ca acum e un pret foarte bun 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button