PC&Consoles

Grim Fandango Remastered este acum gratuit pe GOG.com

Sesiunea de reduceri de iarnă de pe GOG.com este acum live, aducând cu ea o serie de oferte speciale și, așa cum sugerează și titlul de mai sus, Grim Fandango Remastered gratuit. Până mâine (14 decembrie) după-amiază la ora 16 (ora României), puteți să vă revendicați copia gratuită a acestui titlu clasic, a cărui acțiune se petrece în tărâmul celor morți.

GOG Winter Sale din acest an durează până pe 26 decembrie și oferă o varietate de jocuri de top la prețuri atractive. Witcher 3: Wild Hunt, de exemplu, costă 16,99 euro cu o reducere de 60%. Darkest Dungeon și Tyranny au aceeași reducere de preț, având prețurile de 8,49 euro și, respectiv, 16,79 euro; în același timp, Cuphead este la reducere cu prețul de 16,99 euro, o reducere de 15% din prețul întreg.

În încercarea de a încuraja utilizatorii să-și lărgească orizonturile și să încerce ceva nou, GOG recomandă achiziția unei stele, care vă oferă unul dintre jocurile misterioase alese de GOG. Cel mai important, site-ul garantează că acestea vă vor oferi jocuri pe care nu le dețineți deja.

Mai mult, cumpărarea de jocuri în GOG Winter Sale vă permite să deblocați și alte jocuri noi. Hard West, de exemplu, se deblochează când cheltuiți 12,69 euro, în timp ce Master of Orion îl veți primi atunci când cheltuiți 33,89 euro. Fiecare achiziție contează, de la jocurile aflate la reducere, până la achizițiile făcute în Gwent din clientul GOG Galaxy.

Puteți arunca o privire pe catalogul complet al reducerilor pe site-ul GOG.com.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button