GamingȘtiri IT

Grim Fandango Remastered a fost lansat pe Nintendo Switch

Grim Fandango sărbătorește 20 de ani de la lansare cu versiunea remastered care este acum disponibilă și pe Nintendo Switch.

Tim Schafer, cel care a produs jocul, a decis să relanseze jocul după ce studioul LucasArts s-a închis și a reușit să cumpere drepturile de la Disney. Versiunea remastered a jocului s-a lansat inițial pe PlayStation 4 și PC în 2015, iar acum îl vei putea juca oriunde pe Nintendo Switch. Grim Fandango Remastered are grafică îmbunătățită, muzică reorchestrată dar și comentariul producătorului. De menționat că există și versiunea pentru Android și iOS, asta în caz că vrei să îl joci pe mobile. 

Double Fine productions (noua companie a lui Schafer) a anunțat o ediție fizică a jocului pentru a celebra cea de-a 20-a aniversare și un vinil cu soundtrack-ul.

Jocul a fost publicat de LucasArts în 1998 și este considerat a fi unul dintre cele mai bune jocuri point-and-click din toate timpurile.

Grim Fandango Remastered pentru Nintendo Switch a fost anunțat la E3 anul acesta, împreună cu Broken Age care s-a lansate pe console pe 13 septembrie.

Sursa 

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Back to top button