PC&Consoles

GRID este gratuit în acest moment

Cine vrea cu orice preț un joc de curse, atât timp cât acel preț este zero, aveți noroc.

Humble Bundle are în acest moment o promoție imbatabilă, primul joc din seria GRID este disponibil gratuit. Promoția este valabilă până mâine seara pe la ora 7, așa că aveți timp suficient să profitați de pe urma sa.

După ce apăsați butonul de revendicare din dreapta paginii dedicate, veți primi un cod de Steam pe care îl puteți atașa de contul vostru, și va rămâne al vostru pentru vecii vecilor. GRID a fost un joc de curse foarte apreciat la vremea sa, care nu avea tocmai problema de ”fiecare mașină se învârte în jurul cozii ca o pisică amețită” pe care o avea GRID 2. De asemenea, acest joc a făcut mecanica de flashback un lucru pe care ai vrea să îl vezi în fiecare alt joc de curse.

Dacă vă apucați de el, recomand să băgați nasul prin fișierele jocului și să scoateți filtrul de culoare maronie. Fără el, jocul arată senzațional.

[Humble Bundle]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

48 comentarii

  1. Super. multumim! Pentru eliminarea acelui filtru enervant, cautati Race Driver GRID No Yellow Filter Mod pe google. E ceva simplu, necesita doar inlocuirea anumitor fisiere! Salutari si Sarbatori Fericite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button