GamingPC&ConsolesȘtiri IT

GRID 2 este gratuit pe Humble Bundle

Dacă vreți un joc de curse și nu aveți nimic în biblioteca voastră, atunci ar fi bine să săriți pe Humble Bundle în acest moment, asta dacă serverul chiar funcționează.

Grid 2 este gratuit pentru următoarele două zile și ceva pe Humble Bundle, așa că săriți pe el cât puteți. Jocul va fi al vostru pe veci după ce îl revendicați. Nu va trebui să vă mulțumiți cu a-l juca doar pentru două zile. Puteți să vă distrați în campania de singleplayer oricât de mult timp vreți, iar apoi vă puteți da cu capul de pereți în modul on-line ce nu era tocmai grozav fiindcă să stai la coadă minute în știri pentru o cursă devine cam iritant.

Cel puțin oferta de pe Humble Bundle include și două trasee suplimentare, așa că nu sesiunile de multiplayer create de cei care dețin acele trasee nu vă vor fi indispoinbile. Dar dacă au și mașini de DLC, vă veți lovi de numeroase probleme legate de fragmentarea modului de multiplayer.

Grid 2 este un joc de curse destul de bun, în special acum. Părea la vremea sa că va fi înlocuit, fiind lansat în perioada în care The Crew promitea să schimbe lumea, dar în epoca post-The Crew, Grid 2 parcă tot e mai răsărit la multe aspecte.

 

[Humble Bundle]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button