Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Grey Goo este gratuit in week-end

/
/
/

La acest sfarsit de saptamana aveti la dispozitie un RTS grozav pe Steam, Grey Goo. Jocul poate fi descarcat gratuit si va puteti bucura de el pentru cateva zile, timp in care mai gasiti jocul la o promotie insemnata.

Grey Goo poate fi jucat gratuit pentru urmatoarele doua zile si jumatate, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe contul vostru de Steam si il veti gasi acolo, in biblioteca.

In cazul in care nu mai tineti minte despre ce era vorba, Grey Goo spune povestea a trei factiuni care se lupta pentru supravietuire in viitorul indepartat sau cel putin doua dintre ele se lupta pentru supravietuire, in timp ce a treia este compusa din nano-masinarii care devoreaza totul.

Jocul a fost dezvoltat de studioul Petroglyph, a carui membri au lucrat anterior atat la titluri precum Star Wars Empire At War, dar si la seria Command and Conquer, pe vremea cand Westwood inca mai exista. Intentia lor cu Grey Goo a fost cea de a combina traditionalul cu modernul, realizand un RTS capabil sa arate ca genul nu este mort si nu este compus doar din Starcraft.

Grey Goo este disponibil pentru 18.40 euro, in loc de 45 de euro, in cazul in care vreti sa continuati aventura dupa ce expira acest free week-end.

[Steam]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar