GamingMOREPC&Consoles

Green Man Gaming vă propune să creați propriul bundle de jocuri

În ultima lor ofertă, cei de la Green Man Gaming vă propun să alegeți cinci jocuri dintr-un total de treizeci pentru 5 dolari.

Green Man Gaming are acum o promoție distractivă care vă oferă cinci jocuri pe PC pentru 5 dolari. Cea mai bună parte este că puteți selecta oricare cinci titluri pe care le doriți dintr-o selecție de peste 30 de jocuri. Vestea proastă este că unele jocuri încep să iasă deja din stoc, așa că nu ar strica să vă grăbiți dacă vreți să aveți la îndemână mai multe optiuni.

Unul dintre jocurile care vă poate atrage atenția este Rage, vîndut în mod normal la 10 dolari pe GMG, titlu care va avea parte de o continuare plină de culoare și cel puțin la fel de violentă la începutul anului viitor. Un alt joc notabil este Warhammer: End Times, un titlu de multiplayer în stilul lui Left 4 Dead, care de obicei se găsește la 30 de dolari. Adrift vă provoacă la explorare în zero-G, Magicka vă pune să controlați un vrăjitor care trebuie să împiedice distrugerea lumii, iar Next Up Hero vă propune să explorați catacombe pline de culoare în stilul clasicului Gauntlet.

Dintre titlurile cu stocul deja epuizat, remarcăm Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition și This War of Mine, așa că dacă nu doriți să pierdeți șansa de a obține alte jocuri pentru aproape nimic, creați-vă cât mai repede un mix bun pe Green Man Gaming. Aveți mai jos lista completă de titluri incluse în promoție.

Adrift
Ballistic Overkill
Beat Cop
Beyond Eyes
The Black Death
Dead Age
Farenheit: Indigo Prophecy Remastered
Fear 3
Frozen Synapse Prime
Inner Space
Insurgency
Magicka
Mount & Blade
Mount & Blade: Warband
Mount & Blade: With Fire and Sord
Next Up Hero
Peregrin
Quarantine
Rage
Stable Orbit
Toybox Turbos
War Tech Fighters
Warhammer Vermintide: End Times

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button