GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Green Man Gaming ofera reduceri la intregul sau catalog

Green Man Gaming nu este singurul retailer de jocuri video online, dar acum este unul dintre cele mai ieftine. Asta pentru că, pe tot parcursul weekendului, puteți obține 23% reducere pentru aproape fiecare joc de PC din catalogul lor – inclusiv pre-comenzi și jocuri care sunt deja la promotie. Pentru a beneficia de oferta, tot ce trebuie să faceți este să introduceți codul promoțional PAYDAY23 la checkout. Exista cateva exceptii, iar majoritatea jocurilor sunt sub formă de coduri pentru Steam. Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai importante.

Monster Hunter World si Shadow of the Tomb Raider sunt două dintre cele mai importante jocuri lansate anul acesta și le puteti obține pentru câte 46 de dolari chiar acum. Nu-i rău! Pentru același preț, puteți juca clasicul JRPG Dragon Quest XI: Echoes of a Age Elausive.

Vorbind despre RPG-uri, World of Final Fantasy are deja o reducere de 56%, așa că atunci când mai aplicati si reducerea suplimentara de 23% prețul devine 10,16 lire. Nioh: Complete Edition este în mod similar redusă în afara acestei oferte, ceea ce înseamnă că il puteți cumpara in acest weekend pentru 18,47 lire .

După cum s-a menționat mai sus, oferta se extinde și la pre-comenzi, deci dacă intenționați să cumparati un joc de PC, merită verificat dacă acesta este disponibil pe Green Man Gaming.

Puteți vizita siteul pentru a vedea restul jocurilor. Începeți să economisiți niște bani si nu uitați să adăugați codul promoțional înainte de a finaliza comanda.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button