MORE

Green Man Gaming luat in colimator pentru key-urile de Call of Duty: Black Ops 3

Acum ceva timp, inainte sa se lansze The Witcher 3: Wild Hunt, producatorul acestuia, CD Projekt Red a lansat pe forum-urile sale o serie de informatii cum ca ar fi indicat ca lumea sa nu cumpere jocul lor de pe platforma Green Man Gaming, deoarece nu se cunoaste sursa key-urile.

Evident, raspunsul GMG nu a intarziat sa apara, un reprezentant afirmand ca key-urile lor provin de la distribuitori autorizati si ca nu reprezinta vreun risc pentru cumparator.

Ulterior, am inteles de ce CD Projekt Red a vrut sa puna paie pe foc. Acestia urmau sa lanseze propria lor platforma, GOG Galaxy, similara cu Steam, Origin, Uplay si nu vroiau ca vanzarile lor sa fie ciuntite si numarul de fani redus la lansare.

Se pare ca din nou Green Man Gaming intra in colimator si de aceasta data este luat la boabe marunte de Activision pe motiv ca nu au intelegere cu ei sa vanda Call of Duty: Black Ops 3.

Din acest motiv, Pau Sulyok, CEO-ul GMG, a iesit la rampa sa clarifice cateva aspecte. Acesta a afirmat urmatoarele:

„Noi lucram cu peste 400 de publisheri, dezvoltatori si distribuitori pentru a indeplini cererea de pe piata. Totusi, haideti sa ne fie clar. Exista o diferenta in a fi un retailer autorizat pentru cateva jocuri si un retailer care vinde key-uri achizitionate de la surse third party sigure si nu mai vorbesc de venitul care se intoarce inapoi la publisher.

Daca un key este activat inseamna ca merge. Nu este o stiinta exacta si mai pot aparea probleme datorate unor erori umane, dar noi incercam pe cat posibil sa lucram cu publisherii si distribuitorii astfel incat sa oferim o experienta cat mai buna clientilor nostri”

[Reddit]

Articole asemanatoare

Back to top button