MORE

Green Lantern se alatura echipei Green Arrow ?

Intai a fost Arrow, dupa Flash, acum SuperGirl si SuperMan, iar ultimul venit este un nou Green Lantern in universul CW televizat. Carly Pope o va portretiza pe  Susan Williams Jordan in serial.

Este posibil sa vedem un Justice League serializat daca se continua in aceasta directie, existand mai toate personajele marcante din liga initiala, mai putin Batman si Wonder Woman.

Sigur, prezenta reporterului nu indica decat confirmarea unei Laterne Verzi in universul CW, Susan Williams Jordan avand legaturi stranse cu Lantern Core-ul. 

Numita Sue in benzile desenate, ea insasi nu este o Laterna Verde, ci un reporter care ajunge printr-o succesiune de artificii mentale la concluzia ca Jim, fratele lui Hal Jordon, una dintre cele mai populare Laterne Verzi, este Lanterna Verde a Pamantului.

In serial este posibil ca rolurile sa fie usor inversate, Arrow avand obiceiul sa schimbe sau sa adapteze unele personaje dupa bunul plac, asa ca s-ar putea sa o vedem pe Sue urmarindu-l initial pe Green Arrow pentru a-l demasca. Cine stie, poate asta va introduce o lanterna verde in universul CW televizat, poate chiar la un serial Justice League. Dar ramane de vazut.

TV Insider

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button