Gaming

Gravity – Pierduti in spatiu, si personajul si jocul.

Ca orice productie hollywoodiana filmul Gravity a primit si un joc. Daca filmul a fost un succes, jocul are reputatia de a fi probabil cel mai greu titlu din Play Store.

Jocul este inspirat evident din film, unde personajele interpretate de Sandra Bullock si George Clooney sunt doi astronauti plecati in spatiu cu misiunea de a repara un satelit. In joc trebuie sa salvezi un alt jucator care pluteste in deriva prin spatiu. Ai la dispozitie o cantitate limitata de oxigen, si pana sa ramai fara aer, trebuie sa ajungi la jucatorul care pluteste in deriva si sa il aduci pe statia spatiala. Experienta se vrea a fi imersiva, dar din pacate este foarte greu sa intri in rol din cauza controlului imposibil al personajului, in gen Flappy Bird, iar dupa un minut iti vine sa spargi telefonul sau tableta.

In modul single player, trebuie sa faci anumite lucruri ca de exemplu sa dai ca disperatul in ecran ca sa iti desfaci cureaua virtuala, sau ca sa te opresti din rotit trebuie sa dai in stanga si in dreapta in sus si in jos pentru a te stabiliza. Este foarte greu sa faci asta, si daca din intamplare ai nimerit directia gresita iti scrie  dupa o secunda pe ecran „Wrong Direction” si o iei de la capat. Este foarte frustrant.

In timp jucam multiplayer nu prea am inteles daca cel pe care trebuie sa il salvez este un jucator real sau un inteligent artificial, cert este ca dupa ce toata lumea ramanea fara oxigen cu totii aveam zero puncte la final. Au implementat de pomana acest mod, mai bine ar fi lucrat mai mult la controlul personajului si la alte moduri potential mai interesante.

Grafica jocului arata bine, sunetul este decent, reusind sa creeze suspans in stilul filmelor Alien. Din pacate o grafica buna sau un sunet reusit nu sunt suficiente pentru a avea un joc grozav, pe langa aceste lucruri mai este nevoie si de un gameplay destept si un control eficient. Jocul este gratuit atat pe iOS cat si pe Android. Noua ni s-a parut cea mai evervanta experienta de la Flappy Bird incoace.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button