Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Gratarul si smartphone-ul – cei mai buni prieteni!

/
/
/
img

Gratarul este una dintre cele mai vechi forme de gatit. Initial, erau folosite doar carnea si focul. Odata cu evolutia tehnologiei am descoperit diferite modalitati de a pregati carnea pe gratar. Astazi putem apela la Bright Grill. Acesta utilizeaza cea mai avansata forma a tehnologiei: controlul cu ajutorul unui smartphone.

Cu toate acestea, Bright Grill nu este primul astfel de produs aparut pe piata. Cel care a beneficiat de acest privilegiu este Smart Grill.

Bright Grill a fost special conceput pentru a fi utilizat cu usurinta si in spatii inchise si mai mici, cum ar fi apartamentele. Platforma sa inteligenta este dotata cu senzori de temperatura, Wi-Fi, Bluetooth si procesor. Aceasta se sincronizeaza cu iOS, Android si Pebble, dand posibilitatea unui control de la distanta. Poti regla direct de pe telefon temperatura, timpul prepararii, precum si aprinderea sau stingerea grill-ului.

Bright Grill poate fi folosit si pe post de ajutor de bucatar. Astfel, poti introduce reteta preferata iar aparatul iti reda instructiunile si iti seteaza temperatura, anuntandu-te in momentul in care mancarea este gata. De asemenea, are si o optiune prin care temperatura poate fi blocata pentru a tine mancarea calda pana cand familia se aseaza la masa.

Gratarul inteligent se poate dovedi a fi mai eficient decat un bucatar. Este un aparat perfect pentru cei care sunt interesati de tot ce apare nou in materie de tehnologie gastronomica. Poate fi folosit fara probleme si in aer liber, tot ce trebuie sa faceti este sa va asigurati ca aveti o sursa de internet prin apropiere.

Ce poate fi mai placut decat sa te relaxezi la un picnic, in timp ce mancarea se prepara singura? Poti profita de timp si te poti distra cu familia sau prietenii iar gustarea va avea grija sa se ridice la asteptarile tuturor.

Bright Grill este disponibil la pretul de 149 de dolari, iar livrarile se vor efectua incepand cu martie 2016.

[Gizmag]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar