Gaming

Noul patch pentru Grand Theft Auto V adaugă mai multe îmbunătățiri

Autor: Matei Pană

Un nou update din Grand Theft Auto V adaugă câteva îmbunătățiri minore, dar importante. Actualizarea a apărut momentan doar pentru PlayStation 5 și Xbox Series X/S, dar este foarte probabil să apară și pe PC în viitor. Jucătorii au observat fișiere ale update-ului și în varianta de calculator a jocului și chiar dacă sunt goale, acestea sugerează în mod clar că ne putem aștepta la o actualizare și pentru gamerii pe PC.

Update-ul 1.56 pentru Grand Theft Auto V adăugă opțiunea de a controla nivelul de Motion Blur, printre alte actualizări foarte utile. Noul slider pentru Motion Blur este cea mai importantă parte a acestui patch, iar prin intermediul acestuia jucătorii vor putea să oprească complet motion blur-ul, să îl dea la maxim sau să seteze nivelul potrivit pentru preferințele lor. Aceasta e o actualizare importantă pentru că fanii seriei au început să ceară în repetate rânduri această schimbare odată cu apariția jocului pe consolele next-gen.

Cât despre varianta de Xbox a lui Grand Theft Auto V, update-ul a reparat un bug în care muzica din joc nu se mai auzea dacă jucătorii erau într-un Xbox Live Party, printre alte probleme care afectau sunetul din varianta de Xbox a jocului. Deși nu se găseau în patch notes-uri, playerii au raportat mai multe îmbunătățiri odată cu acest update, printre acestea fiind opțiuni pentru a arăta sau a ascunde activități pe hartă, și repararea umbrelor mașinilor pe consolele next-gen de la Xbox.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button