Gaming

Grand Theft Auto V a primit un nou update care rezolva problemele de performanța!

Grand Theft Auto V a primit cu putin timp in urma un update care conform unor membrii ai diferitelor forumuri, a înrăutățit performanța jocului, din cauza unor linii de cod adăugate pentru a îngreuna modarea. Rockstar au spus inițial că nu au făcut acest lucru intenționat, motiv pentru care au și reparat greșeala.

Deși patch-ul 1.28 părea… puțin problematic pentru jucătorii de PC, problemele au dispărut acum și vă puteți folosi din nou modurile fără niciun stres. Desigur, uneori lucrurile tind să se mai strice, dar Rockstar ne asigură ca nu au nici un interes în „ruinarea” jocului. Dar, tot nu sunt de acord cu mod-urile și fac toate demersurile ca acestea să nu ajungă în Online.

Bineînțeles, oricine le poate folosi în Single Player, dar niciodată dezvoltatorii nu au fost de acord cu ele și nu le recomandă, deoarece considera ca pot cauza probleme atât de performanță si alte defecțiuni. Pagina de suport spune că acum, după ultimul patch, nimeni nu ar trebui să mai întâlnească problemele ce se regăseau în versiunea anterioară. Câteva elemente au fost adăugate în Online încă de data trecută și ar trebui să încânte comunitatea, update-urile regulate fiind o componentă foarte importantă care țin jocul în viață și continuă să surprindă jucătorii.

Articole asemanatoare

Back to top button