GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Grand Theft Auto Trilogy: The Definitive Edition și-a făcut apariția pe Rockstar Launcher

Deși nu am primit încă un anunț oficial sau vreo prezentare, Grand Theft Auto Trilogy: The Definitive Edition și-a făcut apariția în codul sursă al Rockstar Launcher. Descoperirea a fost făcută de un utilizator Twitter recunoscut pentru leak-urile legate de GTA și RDR. Acesta a postat și logo-urile oficiale ale jocurilor în format high quality.

Lansarea trilogiei Grand Theft Auto pare a fi mai aproape decât credeam

Acestea nu sunt singurele informații referitoare la Grand Theft Auto Trilogy: The Definitive Edition pe care le primim. Pe lângă logo-urile jocurilor, un membru al GTAforums a postat și o listă cu achievement-uri găsite prin fișierele platformei de la Rockstar. Unele sunt diferite față de versiunile originale, ceea ce ar putea indica anumite schimbări la structura celor trei titluri.

Pe măsură ce zvonurile devin reale și vedem mișcări precum înscrierea pe un site de rating din Coreea, cred că Grand Theft Auto Trilogy: The Definitive Edition este mai aproape decât am crede. Și cine știe, poate că Rockstar va lega pachetul de jocuri de lansarea lui Grand Theft Auto V pentru PlayStation 5 și Xbox Series X|S din această toamnă. Cu siguranță ar fi o mișcare foarte bine primită de gamerii din toată lumea și aștept cu nerăbdare să mai trec încă o dată prin Vice City, dar de această dată la rezoluție 4K și grafică actualizată.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button