GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Poți cumpăra Grand Theft Auto: The Trilogy pentru Steam la doar 30 de lei

Seria Grand Theft Auto este una dintre cele mai iubite din istoria jocurilor, iar preț de câteva zile primele trei titluri din universul 3D pot fi achiziționate la numai 30 de lei ca parte dintr-un pachet pentru Steam. Oferta este găzduită de Humble Bundle și este disponibilă până pe data de 24 Septembrie 2021.

La fel ca mulți dintre voi, am crescut cu jocurile astea, doar că nu le-am acordat niciodată atenția necesară pentru a savura povestea. Și fie că vorbim despre III, Vice City sau San Andreas, toate cele trei jocuri sunt niște capodopere în adevăratul sens al cuvântului și au dus seria Grand Theft Auto pe noi culmi. Personal, abia aștept să trec prin San Andreas de la un cap la altul și să-i explorez lumea superbă acum, când înțeleg mult mai bine despre ce este vorba și când pot aprecia munca depusă de dezvoltatori.

Grand Theft Auto The Trilogy HowLongToBeat

Grand Theft Auto: The Trilogy îți oferă peste 100 de ore de explorare

Și poate că nu au îmbătrânit atât de bine, însă III și Vice City merită din plin rejucate. Iar la 30 de lei (5.99 euro) primești oriunde între 65 și 166 de ore de gameplay, în funcție de cum alegi să termini poveștile. Iar dacă este ceva ce toate jocurile Grand Theft Auto au în comun, este cu siguranță numărul mare de misiuni secundare și activități extra pe care le poți desfășura prin orașele inspriate de metropole americane.

Dacă sunteți fani ai seriei, Grand Theft Auto: The Trilogy este pomană la banii ăștia. Cu atât mai mult cu cât este o cheie de Steam, unde același pachet costă 25 de dolari. Iar dacă îți plac jocurile celor de la Rockstar, L.A. Noire este disponibil la reducere, direct pe Steam la doar 7 euro.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button